Hydrolift Smart City Ferries er en ny bedrift i Eker-systemet, hvor vår hovedintensjon er å utvikle, produsere og levere autonome, elektriske byferger til bruk i byer med fokus på det grønne skiftet. Søsterbedriften Eker Design er en ALL INCLUSIVE Designhus med design- og produktutviklingsprosjekter for eksterne oppdragsgivere, hvor vi arbeider med industridesign og produktutvikling for norsk og utenlandsk industri, og har i over 30 år arbeidet for ledende aktører innen utvikling og produksjon av høyteknologiske produkter. Vi teller i dag 30 medarbeidere og har et aktivt arbeidsmiljø v høyt tempo og kort gjennomløpstid fra ide til ferdig produkt.

 

Vi ønsker nå å styrke staben i Fredrikstad med følgende stilling:

FARTØY KONSTRUKTØR / NAVAL ARCHITECT, CAD-OPERATØR

Vi søker ingeniør / sivilingeniører med gode praktiske og analytiske evner innenfor mindre fartøy og ferger.

ARBEIDSOPPGAVER:

 • 3D konstruksjon, fortrinnsvis i NX
 • Leder-ansvar for utviklingsteamet
 • Ansvar for prosjektplan, fra første skisse til ferdig produkt i produksjon
 • Beregninger innen struktur og/eller hydrodynamikk.
 • Arbeide på tvers av fagdisipliner

KVALIFIKASJONER:

 • Naval Architect – Sivilingeniør – erfaren 3D CAD-operatør.
 • Relevant erfaring som kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God kjennskap til offshore regelverk og forskrifter for hurtiggående fartøy / ferger
 • Gode norsk- og engelsk kunnskaper
 • Gode lederegenskaper og samarbeidsevner

DU MÅ KUNNE HÅNDTERE PROGRAMMER INNENFOR:

 • CAD 3D og 2D
 • FEM analyser
 • Stabilitet og styrke beregninger
 • Hydrodynamiske beregninger

Våre konstruksjonsprogrammer er NX, Catia, Solid Works, Inventor

VI TILBYR:

En spennende arbeidsplass der produktutvikling og utvikling av oss selv som bedrift står i fokus. Trivelige medarbeidere med glødende interesse for faget. Krevende, kreative, team-baserte og varierte arbeidsoppgaver. Utvikling av produkter med fokus på performance og kvalitet, med ledende underleverandører og produsenter fra hele verden.

Søknad og CV : FINN.no – Jobb

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Så snart som mulig

Søknad merkes: Fartøy konstruktør, Naval Architect

Spørsmål: bard@eker.no

EKER GROUP

Hydrolift Smart City Ferries (HSCF) eies av Hydrolift, som er en del av Eker Group. Eker Group er et holdingselskap som består av Eker Design, EpiGuard, Eker Performance og Hydrolift. Vi jobber med industridesign, produktutvikling og produksjon for norske og utenlandske oppdragsgivere. I over 35 år har vi jobbet med ledende aktører innen produksjon og high-tech produkter. Gruppen teller i dag over 80 ansatte og har et ungt og dynamisk miljø.